Ota yhteyttä

Ilmoitukset

Liity jäseneksi tästä

Päivitä yhteystietosi tästä

Ilmoita uudesta suvun jäsenestä tästä

Ilmoita poisnukkuneesta Vesterisestä tästä

Rekisteriselosteet

Vesteristen sukuseuran kesätapaaminen Jyväskylässä 8.- 9.7.2023

Tulevana kesänä Vesteristen sukuseura retkeilee Jyväskylään. Tervetuloa mukaan!

Lauantain päiväohjelma

Kokoontuminen klo 9.45 Jyväskylän matkakeskukseen.

Klo 10.00 Jyväskylä-kierros. Kuulemme Jyväskylän historiasta ja kehittymisestä: miten vähän yli 100 asukkaan kylästä on kasvanut 145 000 asukkaan Jyväskylä, mm. ajassa elävän sivistyksen kaupunki, Valon kaupunki, Suomen liikuntapääkaupunki, Alvar Aallon pääkaupunki ja saunamaakunnan pääkaupunki.

Lounas Perttulan tilalla klo 12, lopuksi tilan esittely

Menu: kesäinen salaatti, hölskykurkut, kermaviilikastike, palvikalkkuna, keitetyt uudet perunat, leipä, levite, lähdevesi, luomukahvi, haudutettu tee, täytekakku

klo 14.30 Vaajakoski, joka on syntynyt sahasta ja SOK:n tehtaista. Pysähtyminen Pandan tehtaanmyymälässä.

Klo 15.30 Säynätsalo, jossa näkyvät sahan ja paperitehtaan, arkkitehti Wivi Lönnin ja kauppaneuvos Hanna Parviaisen sekä arkkitehti Alvar Aallon kädenjäljet. Halukkaille vierailu maailmankuuluun Säynätsalon kunnantaloon (erillinen pääsymaksu 10/6 e tai Museokortti), muilla mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun Town Hall Cafe & Bakeryssä. Kunnantalon sisäänkäynti on mäen päällä, jos tarvitset esteettömän sisäänkäynnin, ilmoita siitä erikseen. Hissi löytyy talon takaa ja vaatii henkilökunnan avaamaan oven.

Paluu Jyväskylään Ruusupuiston kautta, jossa näemme Aalto2:n, uuden museokokonaisuuden, joka yhdistää Keski-Suomen Museon ja vasta uudistetun Alvar Aalto -museon.

Päiväpaketin hinta on 60 euroa aikuiselta ja alle 12-vuotiaalta 15 euroa. Hinnat edellyttävät vähintään 25 henkilön ryhmää. Jos ryhmänkoko on pienempi, hintaa joudutaan tarkistamaan tai matka perumaan.

Lauantain iltaohjelma

Olemme varanneet kahdesta ravintolasta tilaa, mutta emme ole valinneet mitään menua valmiiksi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, haluatko, että sukuseura valitsee valmiin menun (keromme sen sisällön ajoissa), vai tilata listalta ruoat itse paikan päällä. Joka tapauksessa voimme varata pöytiä tarpeen mukaan. Lopullisesti paikka valitaan osallistujien määrän mukaan.

Illallisen hintaluokat: ruokaisan salaatin, keiton tai pastan saa noin 15 - 20 eurolla, alkuruoan saa noin 10 - 15 eurolla, pääruoat maksavat noin 25 - 35 euroa, jälkiruoat noin 10 - 15 euroa, kolmen ruokalajin menut noin 50 - 60 euroa

Sunnuntain aamuohjelma

Klo 10. Vierailu Jyväskylän Huippu-urheilukeskus KIHUssa. Ville Vesterinen esittelee toimintaa. Ilmainen, mutta ilmoittautuminen tarvitaan.

Majoitus

Sukuseura ei ole varannut hotellikiintiötä Jyväskylästä, sillä hotelliketjut eivät nykytilanteessa suostu isoihin varauksiin. Keskustassa on useita ketjuhotelleja, kuten Omenahotelilla, S-ryhmällä ja Scandicilla, mutta myös muita palveluntarjoajia on. Suosittelemme varaamaan hotellin riittävän ajoissa, koska Jyväskylän Kesä-tapahtuma on myös meneillään samaan aikaan.

S-ryhmän hotelleihin saa S-etukortin haltija nettisivujen www.sokoshotels.fi kautta alennuksen, jopa -25% päivänhinnasta. Jos sinulla ei ole S-etukorttia, CELEBRATION-koodilla saa 5% alennuksen.Scandic sivuilta https://www.scandichotels.fi/?bookingcode=FIARB saa alennuksenpäivän hinnasta, voimassa 5 päivää ennen tulopäivää. (Koodi on tuo FIARB).

Peruutukset ja matkavakuutus

Matkan voi peruuttaa ilman kuluja 6.6.2023 mennessä. Kehotamme peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen ottamista sairastapauksia varten omasta vakuutusyhtiöstänne, kun teette matkavarauksen.

Muuta

Ota mukaasi mahdollinen museokorttisi ja/tai eläkekorttisi, niin pääsemme halvemmalla museoihin.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tällä lomakkeella tai puhelimella 4.6.2023 mennessä: Mikko Vesterinen, puh 040 862 1018 tai Rauni Vesterinen, puh 040 591 8984.

Nimi*
Katuosoite
Postinumero ja paikkakunta
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Muiden osallistujien nimet ja tieto jos on alle 12 v. osallistuja
Osallistutteko lauantain päiväohjelmaan?*
Kyllä
Ei
Osallistutteko yhteiselle illalliselle lauantaina? (huom. ei sisälly retken hintaan vaan kukin maksaa erikseen)*
Kyllä
Ei
Kannatatteko yhteisen menun valintaa?
Kyllä
Ei
Ruoka-aineallergiat?
Osallistutteko sunnuntain ohjelmaan?*
Kyllä
Ei
Muuta ilmoitettavaa?

Maksut

Maksut viimeistään 4.6.2023 seuran tilille FI7454105040014997, OKOYFIHH. Muista laittaa viestikenttään osallistujien nimet!. Huom. Maksathan eri tilisiirrolla kuin jäsenmaksun.