Ota yhteyttä

Ilmoitukset

Liity jäseneksi tästä

Päivitä yhteystietosi tästä

Ilmoita uudesta suvun jäsenestä tästä

Ilmoita poisnukkuneesta Vesterisestä tästä

Rekisteriselosteet

Sukututkimuksen tekeminen

Sukututkimusaiheisia linkkejä
 1. Suomen Sukututkimusseuran kotisivut 
  Sivut ovat tuhti paketti sukututkimuksesta. Löydät melkein kaiken mahdollisen mitä luulet tarvitsevasi sukututkimuksessasi! Myös Vesterisiä kannattaa lähteä metsästämään tätä kautta! Sivuilta löytyy myös mielenkiintoinen keskustelupalsta Suku Forum, jota Seuraan kuulumattomatkin voivat lukea.
 2. Suomen Sukuhistoriallinen Yhdistys
  Toinen sukututkimukseen perehtynyt yhdistys. Tutustumisen arvoinen sivusto, josta löytyy mm. digitoituja kirkonkirjoja, Savon tuomiokirjatietokanta yms.
 3. Kansallisarkiston digitaaliarkisto. Täältä löydät valtavan määrän digitoitua aineistoa, jota voit tutkia kotikoneella. 
 4. Sukututkimuslinkkejä (Agricola)
  Tänne on kerätty myös esi-isien metsästäjille paljon käyttökelpoista tietoa. Sivut ovat varsinaisesti rakennetty historiantutkimusta ym. varten, mutta koska sukututkimus on sen yksi osa-alue, on se kattavasti ja selkeästi sivustoilla esillä. Tieto on helposti löydettävissä. Haet sitten tietoa historiasta tai Vesterisistä.
 5. Viipurin läänin maakirjakarttoja
  Paljon vanhoja karttoja eri puolilta lääniä
 6. Väestörekisterikeskuksen nimipalvelu. Tämän maksuttoman palvelun kautta voit kysellä väestötietojärjestelmään tallennettujen etu- ja sukunimien lukumääriä Suomessa. Voit myös tutkia tilastoja yleisimmistä nimistä eri ajanjaksoilta. Vanhimmat nimitiedot ulottuvat jopa 1800-luvulle.